Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superdistractie cu FashionTV de 1 Mai Mazăre va lansa imnul dedicat litoralului poimâine. Iată unde

ro

29 Apr, 2013 17:07 2354 Marime text

Loredana Groza, rapper-ul Cabron si primarul Constantei, Radu Mazare, vor lansa oficial noua piesa imn dedicata litoralului si vor prezenta programul complet al evenimentelor din aceasta vara miercuri, 1 Mai, incepand cu ora 20, in Club Ego din Mamaia.
Evenimentul va include prezentari de moda ale designerilor Catalin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Andreea Dogaru, Sabres Fashion, Desire Me este organizat de Primaria Municipiului Constanta si FashionTV, cu sprijinul Asociatiei Litoral - Delta Dunarii si Asociatiei Patronale Mamaia.
Parade, festivaluri, raliuri si petreceri, dar si concerte sustinute de Pepe, CRBL, Corina, Amerie, Ruby, Flamingo Girls si Flamingo Boys sunt doar cateva dintre atractiile inceputului de sezon estival pe litoral.
Daca esti un fan al noutatilor automobilistice, nu rata Expo Car Show, un eveniment la care participa 15 branduri auto de top din Romania, la Club Ego, in perioada 1-5 mai.
Iar daca vrei sa faci si tu parte din echipa care da tonul distractiei, FashionTV te asteapta la castingul organizat marti 30 aprilie, ora 18, in Club Ego.


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii