Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sanatoriul Balnear de la Mangalia deţine singurul aparat de crioterapie cu ultrasunete din ţară

ro

15 Feb, 2012 17:25 2414 Marime text

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia a dat publicităţii, cu puţin timp în urmă, un comunicat de presă prin care anunţă că a fost certificat ISO, dar şi că, la finalul anului trecut, a achiziţionat un aparat de crioterapie cu ultrasunete, unic în România:

„În perioada iunie - noiembrie 2011, Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia a fost evaluat în vederea certificării Sistemului de Management al Calităţii în conformitate cu standardul de referinţă ISO 9001:2008. În urma auditării, unitatea a obţinut, în urmă cu câteva zile, Certificatul ISO 9001:2008 pentru activităţi de asistenţă spitalicească (balneofizioterapie şi recuperare medicală), activităţi de asistenţă medicală specializată ( balneofizioterapie, radiologie, imagistică, explorări funcţionale) şi alte activităţi referitoare la sănătatea umană (laborator de analize).

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia a aniversat, în anul 2010, 50 de ani de la înfiinţare. Unitatea sanitară dispune de două baze de tratament, dotate cu aparatură medicală de ultimă generaţie şi un hotel cu confort sporit. La sfârşitul anului 2011, conducerea sanatoriului a achiziţionat un aparat de crioterapie cu ultrasunete, unic în România, ce este folosit, cu succes, în tratarea afecţiunilor neurologice, ortopedice, reumatologice, precum şi în medicina sportivă".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii