Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salvamontiștii întrerupt căutările victimelor surprinse de avalanșa din munții Bucegi. De ce a fost luată decizia și când se vor relua căutările

ro

09 Dec, 2018 19:26 1244 Marime text
Salvamontiștii vor întrerupe căutările eventualelor victime ale avalanșei din munții Bucegi întrucât întunericul nu le permite să facă o evaluare corectă și continuă a factorilor de risc din zonă, informează Salvamont Romania. Căutările vor continua mâine dimineață și tot mâine vor coborî și trupul victimei de pe munte . 

Reamintim că, salvamontiștii din Bușteni au intervenit în această după amiază pe Valea Morarului unde o avalanșe a produs cel puțin o victimă.

”Un grup de turiști au descoperit într-o avalanșă scursă o persoană care nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Salvamontiștii cercetează acum întreagă zona pentru a identifica dacă mai sunt și alte persoane surprinse de această avalanșă.
Pericolul de avalanşă se menţine în întreagă zonă montană , existând depuneri mari de zăpadă aduse de vânt , în special în zona văilor” - au transmis reprezentanții Salvamont Romania.

Sursa foto: Facebook/Salvamont Romania
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii