Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:48 19 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a aprobat înfiinţarea Liceului Militar de Marină Constanţa. Ce spune Petrică Miu (video)

ro

12 Jan, 2018 12:18 21080 Marime text
Petrică Miu, înspectorul şcolar general al ISJ Constanţa, a declarat într-o conferinţă de presă că Liceului Militar de Marină Constanţa va fi înfiinţat în Poarta 6. Liceului Militar de Marină Constanţa a funcţionat până în anul 1998.

Petrică Miu: “Demersurile pentru reînfiinţarea Liceului Militar de Marină la Constanţa sunt înaintate. Discuţiile au început demult pe Primăria Constanţa şi reprezentanţii MApN. De asemenea, şi Inspectoratului Şcolar pentru că noi împreună cu Primăria trebuia să găsim locul unde să funcţioneze acest liceu. Ne-am întâlnit şi cu reprezentanţii MApN şi acum ceea ce trebuie făcut sunt ordinele de ministru, protocolul între cele două ministere – MapN şi Ministerul Educaţiei.”
 

“Va fi unde se află Colegiul Tehnic de Marină NAVROM - Poarta 6, pentru că acolo se oferă condiţiile pentru ceea ce însemnă Colegiul Militar de Marină. Liceul nostru va fi condus în altă locaţie fără a fi desfiinţat. ”, a mai declarat inspectorul.


Totodată, inspectorul general al ISJ Constanța a mai precizat că Liceul Navrom se mută în locul liceului Vasile Pârvan iar acesta se va muta la liceul Miron Costin. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Narciz Bejinariu 14 Jan, 2018 22:24 Corect ar fi sa fie ceruta părerea profesorilor, elevilor și părinților de la Colegiul tehnic de marină Constanța, cu Nu să fie puși în fața unei decizii " de la centru". Sunt convins că există si alte soluții pentru reînființarea Liceului militar de marină.
  • Cosmina 12 Jan, 2018 21:27 Si cu Miron Costin ce se intampla ? 😭😭
  • Emil 12 Jan, 2018 21:08 NR. Iar liceul Miron Costin ,in fosta locatia a L.M.M. din cartierul Coiciu.....
  • Rica 12 Jan, 2018 17:21 Nu inteleg de ce nu se reînființează Liceul Militar in fostul lor sediu? Vin si iau un sediu gata realizat, cu efortul profesorilor, parintilor si elevilor??? A intrebat vreodata primaria cum s_a reusit desfasurarea orelor de curs in conditii decente? De ce nu isi cauta Marina Mitara un alt sediu unde liceul nu mai functioneaza? De ce nu merg ei la Parvan?
  • Parinte elev 12 Jan, 2018 17:07 Peste noapte s-a luat decizia ca avem nevoie de marina militara? Sesizari pe aceasta tema unde putem depune....in ultimul ceas se va tine cont si de parerea noastra?? Pe aceadta tema nu s-a constituit nici un comitet in care sa ne putem apara drepturile copiilor nostri????
  • Parinte al unului dintre elevi 12 Jan, 2018 17:02 Ce se v-a-ntampla cu idealurile afultilor de maine??? Dar cadrele didactice destul de competente profesional??? Dar proiectele de colaborare cu portul Constanta???
  • Parinte 12 Jan, 2018 16:51 Dc???Este singurul liceu de marina civila ....ce se v-a-ntampla cu profilul liceului pt care au dorit elevii sa studieze musai in aceasta unitate????
  • Descultul 12 Jan, 2018 15:57 De ce l-au desfiintat? Ca sa, ce? In Constanta a existat un liceu de marina militara.
  • Asan Nuran 12 Jan, 2018 13:40 Da liceul de la institutul de marina ce sa întamplat cu el?