Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul Şcolar Judeţean, citat pentru luna februarie în procesul intentat de un fost inspector şcolar

ro

15 Jan, 2020 00:00 1812 Marime text

Procesul intentat Inspectoratului Școlar Judeţean Constanţa de către Gabriela Micu, fost inspector şcolar pentru chimie şi management instituţional, continuă la Tribunalul Constanţa. Magistraţii Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a instanţei au acordat un nou termen de judecată la data de 10 februarie, când va continua administrarea probelor propuse în cauză.
 
Părţi în proces sunt Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa – prin inspector general Petrică Miu (aflat în funcţie la data introducerii acţiunii), în calitate de pârât, şi Gabriela Micu, în calitate de reclamant.
 
În dosarul înaintat instanţei de judecată, fostul inspector şcolar Micu a cerut suspendarea şi, respectiv, anularea Deciziei nr. 411/20.09.2019 a inspectorului şcolar general Petrică Miu, aflat în fruntea ISJ la momentul respectiv. Prin documentul contestat, şeful ISJ Constanţa hotărâse încetarea contractului de management instituţional a inspectoarei Gabriela Micu.
 
Iniţial, judecătorii Tribunalului Constanţa au decis suspendarea aplicării deciziei până la soluţionarea definitivă a litigiului, asigurându-i astfel o mică victorie reclamantei. În replică însă, ISJ a atacat această hotărâre în recurs, iar eventuala suspendare a Deciziei nr. 411/20.09.2019 urmează să fie analizată în această situaţie de judecătorii Curţii de Apel Constanţa.
 
Mai este de precizat că, deşi recursul ISJ a fost înregistrat pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel, încă nu a fost stabilit termenul de judecată pentru acesta.
 
Citeşte şi:
 
Inspector şcolar versus ISJ, la Tribunal. Azi - administrarea probelor propuse în cauză

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii