Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Promisiunile inspectorului şcolar general al ISJ Constanţa la început de drum

ro

19 Nov, 2019 00:00 4667 Marime text
Sorin Mihai, noul inspector şcolar general al ISJ Constanta, a vorbit, ieri, în contextul unei conferinţe de presă, că se va ocupa, în primul rând, de completarea echipei Inspectoratului Școlar, dar şi a ocupării posturilor neocupate din unităţile şcolare. În ceea ce priveşte echipa inspectorilor şcolari, Sorin Mihai a precizat că nu sunt ocupate opt norme.
 
De asemenea, noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa a anunţat că îşi propune să colaboreze eficient cu toate primăriile din judeţ, contribuind astfel la eficientizarea procesului de învăţământ.
Acesta nu a ignorat nici Consiliul Judeţean al Elevilor, nici Asociaţia Elevilor Constanţa, cu care urmează să se întâlnească. „Voi face vizite de lucru în teritoriu. Mai mult, voi organiza şi audienţe în teritoriu. În  primul rând, trebuie să normalizăm situaţia, să avem o bună cooperare şi colaborare, pentru că numai aşa vom avea cele mai bune rezultate. Apoi, trebuie să ne concentrăm să eficientizăm activitatea inspectoratului şcolar, dar şi a şcolilor", a punctat Sorin Mihai.
 

Cine este noul „general“ al ISJ Constanţa

 
Sorin Mihai este profesor de limba şi literatura română la Şcoala Gimnazială „Gala Galaction” din Mangalia. A absolvit Facultatea de Litere a Universităţii „Ovidius” Constanţa şi Facultatea de Drept a Universităţii Române de Ştiinţe şi Arte „Gheorghe Cristea”. Sorin Mihai a mai îndeplinit funcţia de inspector şcolar general adjunct la ISJ Constanţa, în anul 2015. Reamintim că Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, în data de 13 noiembrie a semnat numirea lui Sorin Mihai în funcţia de inspector şcolar general al ISJ Constanţa, după ce Petrică Miu şi-a dat demisia în data de 7 noiembrie. Sorin Mihai a fost inspector şcolar adjunct în 2015, profesor de limba şi literatura română şi fost director la Școala Gala Galaction din Mangalia.
 
Citeşte şi:
 
Decizia semnată de ministrul Educaţiei Sorin Mihai, noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii