Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revoltă „Primarii care au trecut la un alt partid beneficiind de prevederile ordonanței lui Dragnea își pierd mandatele“

ro

26 Dec, 2014 16:46 1350 Marime text
Revoltă în mai multe organizaţii din PNL, după ce noii lideri impuşi de centru nu sunt primiţi deloc bine de cei din filiale pe motiv că nu au fost consultaţi înainte. Alina Gorghiu, noul preşedinte al PNL, i-a avertizat pe aleşii locali că vor mai cădea nişte capete în perioada următoare.
 
Aleșii locali au fost anunțați de noua șefă a liberalilor că situația se va schimba pentru ei în perioada următoare, iar unii ar putea fi înlocuiți. Vizați ar fi primarii traseiști care au profitat de ordonanța migrației politice. 
 
"Primarii care au trecut la un alt partid beneficiind de prevederile ordonanței lui Dragnea, își pierd mandatele. Trebuie să găsim o soluție pentru a clarifica aspectele sesizate de Curtea Constituțională", a afirmat președintele PNL, Alina Gorghiu.
 
În mai multe filiale ale PNL se împarte puterea, după ce unii baroni au avut probleme cu legea, cum ar fi baronului de Hunedoara Mircea Moloț. Cei din filiale se revoltă si spun că vor să fie consultaţi înainte de a se lua decizii.
 
Surprinzător însă, declarațiile Alinei Gorghiu au fost făcute la Deva - orașul în care primarul Petru Mărginean a părăsit Partidul Conservator, unde ocupa funcția de vicepreședinte, pentru a se înscrie în PNL.
 
În întreg județul Hunedoara, de prevederile ordonanței migrației politice au beneficiat peste 60 de aleși locali, dar și consilieri județeni.    
Sursa: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii