Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce zice poliţia constănţeană despre operaţiunea „Pomana“

ro

15 Dec, 2016 09:02 1415 Marime text
O  adevărată reţea de spărgători de case a fost destabilizată de poliţiştii constănţeni, fiind vorba despre şase percheziţii domiciliare în cadrul operaţiunii „Pomana“, dezvăluită ieri de autorităţi. Indivizilor li se impută circa 70 de spargeri.

Redăm comunicatul oficial al Poliţiei:

Urmare a cercetărilor efectuate în cazul unor furturi din locuințe, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Constanța și Prahova, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au efectuat, la data 13.12.2016, șase percheziţii domicilare, pe raza judeţului Prahova, în urma cărora a fost probată activitatea infracţională a încă trei membri ai grupului infracţional organizat, respectiv G. L., în vârstă de 23 ani, S.G., în vârstă de 33 ani şi S.E.-C., în vârstă de 39 ani, în prezent arestată în Franța.

         În sarcina celor trei persoane, împreună cu ceilalţi 29 de membri ai grupului, au fost reţinute până în prezent 68 de furturi comise pe raza a 14 judeţe ale ţării şi în municipiul Bucureşti.

La data de 14.12.2016, G. LOVENȚICA, în vârstă de 23 de ani, din orașul Mizil - județul Prahova, a fost prezentată instanței de judecată care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zilie, fiind introdusă în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a fost reţinută pe bază de ordonanță, urmând ca la data de 14.12.2016, aceasta să fie prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii