Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protestul antiBăsescu s-a încheiat. Vezi ce lozinci noi s-au strigat

ro

14 Jan, 2012 01:40 1488 Marime text

Aproximativ 1.000 de persoane au protestat aseară în faţa Palatului Cotroceni, unde au scandat lozinci de susţinere pentru Raed Arafat şi împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului.

Oamenii s-au adunat în Piaţa Universităţii din Bucureşti, iar în jurul orei 19:00 au pornit în coloană spre Palatul Cotroceni. Cei mai mulţi dintre manifestanţi susţineau că au venit la protest în urma mesajelor lansate pe Facebook, Twitter şi pe alte site-uri sau după ce au văzut imagini la tv. Considerând că şi-au făcut datoria civică, protestatarii au început să plece de la Palatul Cotroceni la ora 23.00, ultimii 30 de oameni rămaşi la faţa locului fiind mutaţi pe trotuarul din faţa Cotroceniului un sfert de oră mai târziu.
În tot acest timp s-au strigat lozinci mai vechi, dar şi unele în premieră.

- "Băsescu e Anul nou, sa-l aducem in cavou!"

- "Arafat, român adevărat!"

- "La Palatul Cotroceni cântă cucuveaua, Băsescu şi cu ai lui şi-au găsit beleaua!"

- "Ieşi afară, javră ordinară"

- "Arafat, Arafat"

- "Jos Basescu"

- "Demisia"

- "Anticipate, Anticipate".

- "Unu' mic şi unu' chior şi-au bătut joc de popor".

- "Basescu - Chiorul"

Sursa: http://www.hotnews.ro/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lozinci 26 Jan, 2012 12:44 Lozincile se scandeaza si online pe "lozinci (punct) ro". Intra si tu, citeste-le, sau trimite lozinci noi!
  • MIRICA A GHEORGHE 14 Jan, 2012 08:09 acum poate striga or ce lozinca dar inainte de 1989 nu aveau curajul uite democratia unde este acum vor sa schimbe guvernul cine sa il schimbe si de ce ???. ca a facut presedintele o gafa poate a facuto dar cu intentie buna si a fost inteles gresit se poate corecta dar daca este invers ce faceti acest arafat doctor sia adus aportul la infintarea smurdului si datorita lui sa creat locuri de munca dar daca se constata ca sub acest smurd se fac miscari ne democratice pina a invatat limba acest doctor cred ca sa facut niste jocuri periculoase pentru tara in defavoarea oamenilor de rind nu acest doctor si sub tigla smurdului afaceristi murdarii cu afaceri murdare nu stiu indeaproape toate demersurile dar salvarile trebuie sa ajunga la timp la pacienti cu banii si fara banii si achizitionarea lor sa se faca legal ,sintFRONTUL DEMOCRAT ROMIN,0720175140