Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protestatarii RATC nu renunţă la grevă

ro

17 Sep, 2013 10:37 2535 Marime text
Protestatarii Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanţa sunt strânşi, la această oră, în curtea instituţiei. Ei susţin că nu au de gând să renunţe la grevă, pentru că le-a ajuns cuţitul la os. Greviştii spun, de asemenea, că aşteaptă decizia instanţei cu privire la protestul lor, conducerea RATC atacând în instanţa acţiunea lor, chiar în prima zi a grevei.
Menţionăm, în acest context, că deşi primarul Radu Mazăre a declarat că preţul unui bilet pe microbuzele operatorilor privaţi trebuie să fie de 1,5 lei, se pare că operatorii ar încasa 2 lei/călătorie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mark 17 Sep, 2013 16:31 Nu exista institutii ale statului, altfel intrau X, Y si Z la puscarie si se regla treaba. ingroapa cu buna-stiinta RAtC. prea vin bani frumosi de la Maxi-Taxi.
  • mircea 17 Sep, 2013 13:33 pe linia 302 se incaseaza bilet de 2 lei iar soferii nici macar nu ofera bilete!!si fiecare microbuz este umplut pana la refuz!!evaziunea e crasa, conditii inumane de transport si dureaza mult pana nimeresti unul in care iti poti face loc