Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Considerați sigur transportul public în Constanța?

ro

28 Jan, 2024 17:00 1337 Marime text

Călătoriile cu autobuzul în municipiul Constanța au devenit un real pericol pentru pasagerii tineri și mai în vârstă care respectă normele sociale in ceea ce privește transportul în comun.
Din nefericire, sunt destul de frecvente cazurile în care mai ales persoanele în vârstă sunt deposedate de bunurile din buzunare sau poșete. Nu mai vorbim despre liniile de transport public care ajung în cartiere mărginașe, unde o călătorie cu autobuzul se poate transforma într-o aventură nu tocmai plăcută.
De câțiva ani au fost puse pe trasee autobuze noi, moderne, însă fenomenul vandalizării nu le-a ocolit nici pe acestea. Autobuzele mai vechi din parcul CT Bus stau mărturie a „creativității ad-hoc” a călătorilor ce nu au dovedit respect pentru condițiile de transport în oraș. Scaune zgăriate, sparte, măzgălite cu grafitti și lista poate continua cu „declarații de iubire” sau înjurături violente. Șoferii nu pot supraveghea tot timpul ce se petrece în interiorul mașinii, mai ales în condiții de trafic intens.tti
Și mai recent, au fost amenajate stații de autobuz noi, însă până și acestea au început să arate primele semne ale unei uzuri morale: cetățenii din Constanța se plâng că găsesc în anumite stații geamurile stațiilor murdare sau după același model deja binecunoscut –mâzgălite cu grafitti, pentru că de vreun desen organizat nu poate fi vorba și nici pe departe nu poate fi numit artă stradală.
 
     În acest context, ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu    întrebarea
 


 
 
 
Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Banu Maria 29 Jan, 2024 09:20 Da î-mi place articolul.