Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felix Stroe- „Deplâng trecerea la cele veșnice a prietenului, colegului, colaboratorului și profesionistului Dumitru Coiciu“

ro

15 Jan, 2024 10:34 891 Marime text
Fostul director al RATC Constanța, Dumitru Coiciu, a murit. Anunțul a fost făcut pe profilul de Facebook, al fiului său, Radu Coiciu.

Senatorul Felix Stroe, președinte PSD Constanța a postat pe pagina de socializare un mesaj la decesul  prietenului, colegului, colaboratorului și profesionistului Dumitru Coiciu.

Îi vom păstra cu toții o vie și frumoasă amintire! Dumnezeu să-l odihnească în pace și fie-i numele binecuvântat, a punctat Felix Stroe. 

Iată mesajul de pe pagina de socializare a lui Felix Stroe:

Deplâng trecerea la cele veșnice a prietenului, colegului, colaboratorului și profesionistului Dumitru Coiciu.

El a condus destinele RATC (actualul CT Bus) ca director general, între anii 2001 și 2013 și ca director adjunct, până în 2020. S-a ocupat de dificilul domeniu al transportului în comun din municipiul Constanța și împrejurimi și s-a aflat la baza procesului de modernizare a societății de transport public a orașului nostru.

Îi vom păstra cu toții o vie și frumoasă amintire! Dumnezeu să-l odihnească în pace și fie-i numele binecuvântat.- se arată în mesajul lui Stroe. 




Citește și:

CT BUS aduce omagiu fostului director, Dumitru Coiciu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii