Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Felicia Ovanesian l-a acționat în instanță pe Primarul Municipiului Constanța! „Pe vremea lui Făgădău primeam răspunsurile la cererile pe 544, dar la Chițac refuză de fiecare dată. Nu se poate așa ceva!“

ro

15 Dec, 2023 13:07 1322 Marime text



UPDATE

„În dosarul acela, am dat în judecată Primarul Municipiului Constanța după ce am cerut niște informații de interes public, pe legea 544/2001 cu privire la niște hârtii legate de PUZ-ul de la baza RATC, cu blocurile despre care ați mai scris și dumneavoastră. A refuzat să îmi dea, în sensul că mă trimitea pe site sau că anumite documente nu le pot furniza ei. Nu este singurul proces pe care îl deschid în acest sens, căci am mai solicitat și în alte spețe documente și nu am primit răspuns. Pe vremea lui Făgădău primeam răspunsurile la cererile pe 544, dar la Chițac refuză de fiecare dată. Nu se poate așa ceva!“

 
Un nou proiect după anularea celor cu 39 de etaje
Spaniolii de la Bogaris intenționează să ridice un nou ansamblu rezidențial în zona fostei baze RATC din Constanța



Știrea inițială

Felicia Nadina Ovanesian, fostul city manager al Constanței, l-a acționat în instanță pe Primarul Municipiului Constanța!
  
Conform portalului instanțelor de judecată, dosarul (8409/118/2023) a fost înregistrat pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal din Tribunalul Constanţa, având ca obiect „obligaţia de a face Pretenţii“.
 
După cum se arată și pe portalului instanțelor de judecată, Felicia Ovanesian are calitatea de reclamant, iar Primarul Municipiului Constanța – pârât.
 
Până în prezent nu a fost fixat primul termen.
 



Amintim că Felicia Nadina Ovanesian a demisionat din funcția de city-manager al Primăriei municipiului Constanța la finele lunii martie 2023.
 
Felicia Nadina Ovanesian a demisionat din funcția de city-manager al Primăriei municipiului Constanța la data de 22 martie, printr-un email înregistrat în Registrul General al municipalității, în atenția primarului Vergil Chițac. Ovanesian coordona Direcţia de Urbanism, Servicii Publice și achizițiile.

Pe parcursul celor doi ani a primit însă și mai multe atribuții punctuale de la primarul Chițac.
 
Înainte de a deveni city-manager, Ovanesian a deținut timp de trei luni funcția de consilier onorific al edilului Chițac.
 
Felicia Nadina Ovanesian a revenit în avocatură începând cu data de 13.04.2023.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Felicia Ovanesian este numită administrator în firma Lara Agricultura SRL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii