Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A lăsat să se înţeleagă că are relaţii mari la Tribunalul Galaţi

ro

13 Mar, 2014 12:13 2160 Marime text
Cetăţeanul Valentin Coman, fără funcţie specială, a primit sentinţa în cazul dosarului în care era cercetat.

După cum se arată într-un comunicat al DNA, inculpatul era cercetat pentru infracţiunea de trafic de influenţă.

„La data de 01.11.2012, inculpatul Coman V i-a pretins unei martore denunţătoare suma de 15.000 euro, lăsând să se creadă că are influență asupra judecătorilor din cadrul Tribunalului Galați, ce aveau repartizat spre soluționare un dosar penal, cu promisiunea că îi va determina pe aceștia să dispună judecarea în stare de libertate a soțului denunțătoarei”, conform DNA.
 
Coman V. şi-a recunoscut fapta, iar pedeapsa pe care o are de săvârşit a fost stabilită astfel la trei ani de închisoare, cu suspendare condiţionată a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 4 ani. Pentru săvârşirea pedepsei în acord cu termenii stabiliţi, cetăţeanul trebuie să respecte anumite obligaţii, printre care amintim : să anunţe în cazul în care schimbă locuinţa sau orice deplasare pe un termen mai lung de 5 zile, să nu părăsească teritoriul ţării fără acordul instanţei, să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 zile.

Din comunicatul DNA rezultă că această etapă reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii