Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat aflat sub influența alcoolului, depistat în trafic de polițiștii din Cluj

ro

23 Aug, 2023 09:48 708 Marime text
Sură foto: Inspectoratul General al Poliției Române
  • La data de 22 august 2023, în jurul orei 17.50, doi polițiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române - Biroul de Poliție Autostradă A3 Turda-Borș, care se aflau în timpul liber și tocmai ieșiseră de la un curs susținut la Școala de Poliție „Septimiu Mureșan”, au observat în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din Cluj - Napoca, un autoturism condus haotic.
 
La data de 22 august 2023, în jurul orei 17.50, doi polițiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române - Biroul de Poliție Autostradă A3 Turda-Borș, care se aflau în timpul liber și tocmai ieșiseră de la un curs susținut la Școala de Poliție „Septimiu Mureșan”, au observat în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din Cluj - Napoca, un autoturism condus haotic, transmite un comunicat din partea IGPR.
 
Cei doi agenți de poliției au depășit imediat autoturismul și l-au oprit.
 
După oprire, au încercat să abordeze conducătorul autoturismului, însă acesta a fugit de la fața locului, dar a fost urmărit și imobilizat, în scurt timp, de către unul dintre cei doi polițiști.
 
Aceștia au stabilit identitatea conducătorului auto, fiind vorba despre un bărbat, de 47 de ani, din Cluj-Napoca.
 
Polițiștii au solicitat sprijinul unui echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În timpul acțiunii, pasagerul aflat în autoturismul oprit de polițiști, respectiv un bărbat, de 45 de ani, din comuna Apahida, profitând de neatenția persoanelor prezente, a sustras dintr-un autovehicul o geantă ce conținea echipament sportiv.
 
Prejudiciul a fost recuperat integral în cadrul intervenției.
 
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și furt, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Scandal de amploare la un restaurant de pe strada Traian din Constanța! Polițiștii au făcut uz de armă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii