Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa „Victor Ponta şi PSD îl aduc pe Dan Diaconescu la guvernare, din disperarea de a-şi păstra puterea“

ro

05 Jun, 2014 15:00 1430 Marime text
Partidului Naţional Liberal  Constanţa consideră că „Victor Ponta şi PSD îl aduc pe Dan Diaconescu la guvernare, din disperarea de a-şi păstra puterea. Dacă în urmă cu două săptămâni Ponta îl cataloga pe liderul PPDD drept saltimbacul de circ în mov, în ultimele zile şeful PSD, prin intermediul maestrului de ceremonii Liviu Dragnea, l-a peţit asiduu pe Diaconescu.“

Liberalii susţin, într-un comunicat de presă, că „un astfel de comportament politic ne întăreşte suspiciunile că, încă de la început, Victor Ponta a avut în plan lăsarea Partidului Naţional Liberal în offside şi forţarea unor decizii pe care ştia că liberalii nu le pot accepta, în paralel existând negocieri pentru găsirea unei majorităţi alternative“. „În acest moment, probabil că Victor Ponta consideră că are nevoie de un nou circ mediatic, specialitatea lui Dan Diaconescu, pentru a deturna atenţia oamenilor de la evenimentul cu adevărat important pe scena politică din România, anume cristalizarea opoziţiei la PSD şi unificarea dreptei“, menţionează PNL Constanţa. De asemenea, membrii PNL mai declară că „argumentaţia liderilor PSD şi PPDD potrivit căreia alianţa pe care o fac este una anti-Băsescu este de-a dreptul ridicolă. Alianţa PSD – PPDD, respectiv Victor Ponta – Dan Diaconescu este una menită să conserve puterea social-democraţilor şi să relanseze un partid şi un personaj care au dispărut demult din conştiinţa opiniei publice. Prin alianţa Ponta-Diaconescu, PSD încearcă să-şi păstreze majorităţile în primării şi consiliile judeţene şi îşi asigură susţinere parlamentară, iar pentru Dan Diaconescu este un bun prilej să-şi facă publicitate şi să obţină nişte firimituri la masa bogaţilor PSD-PC-UNPR“.

„Nu în ultimul rând, constatăm că, odată cu ieşirea PNL de la guvernare, PSD şi Victor Ponta s-au ocupat doar de jocuri politice şi atacuri susţinute la adresa PNL, în loc să dedice mai mult interes problemelor reale ale României“, se arată în comunicat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii