Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petre Garoafă, tatăl sinucigaşei de la Cernavodă, a fost înjunghiat

ro

05 Jan, 2011 03:12 1867 Marime text

Oamenii legii spun că şi Petre Garoafă, tatăl Gabrielei Mitu, femeia care a murit ieri în Dunăre în urma unei presupuse sinucideri, a fost înjunghiat.

Emilian Nicolae, şeful poliţiei Cernavodă a confirmat decesul bărbatului şi a spus că deja este vorba despre o crimă dublă. Acesta a mai menţionat că printre suspecţi se află chiar ginerele soţilor Garoafă, Bogdan Mitu, cel despre care se credea că s-a sinucis ieri alături de consoarta sa, Gabriela. Numai că, absenţa cadavrului acestuia i-a pus pe gânduri pe poliţişti. Petre Garoafă a fost găsit înjunghiat sub un pat, în altă cameră decât cea în care se afla şifonierul în care a fost descoperit cadavrul soţiei sale. Criminaliştii se află încă la faţa locului şi cercetările continuă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • virginia 04 Jan, 2011 23:37 D-ZEU SA-I IERTE! DORESC DIN TOT SUFLETUL SA DESCOPERE CINE A FACUT ACEST MASACRU SI SA PLATEASCA CU VIATA CUM AU PLATIT ACEASTA FAMILE .MA ROG DIN TOATA INIMA SA FIE DESCOPERIT SI PEDEPSIT. NU POT SA CRED CA BOGDAN FIIND BOLNAV A GINDIT SA FACA ASA CEVA SI NU SIA LUAT VIATA NUMAI A LUI NU SI A CELORLALTI. ESTE POSIBIL CA GERGEL SA FIE INCULPAT DE CEVA. CONDOLEANTE CELOR APROPIATI