Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic. Doi șoferi sub influența băuturilor alcoolice depistați la Costinești, Ovidiu și Tuzla

ro

01 Jul, 2018 11:10 1678 Marime text
Trei tineri au fost surprinși în trafic de polițiștii rutieri constănțeni conducând sub influența băuturilor alcoolice. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 1 iulie a.c., ora 02.00, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tineretului, din stațiune, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
           
Conducătorul autoturismului a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Două ore mai târziu, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Eforie Nord, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Tuzla, fiind sub influența băuturilor alcoolice.  În cauză, a fost întocmit dosar penal. 

Totodată, la data de 1 iulie a.c., în jurul orei 01.40, polițiștii din cadrul  Poliției orașului Ovidiu au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Națională din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză, a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, a fost întocmit dosar penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii