Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea periculoasă la Constanța O fetiță de 7 ani, rănită într-un eveniment rutier în Chirnogeni. Unul din șoferii implicați, reținut

ro

07 Mar, 2024 17:01 908 Marime text
foto: IPJ Constanța La data de 6 martie a.c., în jurul orei 16.05, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Crinului din comuna Chirnogeni, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o femeie, de 28 de ani, respectiv un bărbat, de 32 de ani.


În urma accidentului rutier a fost rănită o minoră, de 7 ani, pasageră în autoturismul condus de femeie.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative, transmite IPJ Constanța. 


În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul condus de acesta are montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false, nu are asigurare obligatorie de răspundere civilă, iar inspecția tehnică periodică este expirată din data de 2 august 2023.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi prezetat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.



Citește și:

UPDATE. Accident rutier cu victimă în zona Judecătoriei Constanța! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii