Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi beți și fără permis, depistați în trafic în județul Constanța

ro

02 Feb, 2024 17:12 895 Marime text
Polițiști în misiune. foto: IPJ Bistrița NăsăudDoi șoferi beți și unul fără permis de conducere au fost depistați în trafic în județul Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 1 februarie a.c., în jurul orei 17.20, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Morii din comuna Săcele, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.
 
De asemenea, la data de 1 februarie a.c., în jurul orei 17.35, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Sălciilor din comuna Tortoman, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Nu în ultimul rând, la data de 1 februarie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu, având suspendată execitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

Citește și: 

Județul ConstanțaȘofer beat și drogat, implicat într-un accident rutier la Năvodari
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii