Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar a fost arestat preventiv

ro

01 Oct, 2014 06:52 5069 Marime text
În această dimineaţă, omul de afaceri Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a anunţat în urmă cu câteva minute Realitatea TV.

Alin Ionescu este suspectat, alături de contabila sa, Carmen Aron, arestată şi ea în aceeaşi cauză, de evaziune fiscală.
Decizia nu este definitivă putând fi atacată cu recurs.

Alin Ionescu, soţul interpretei Cristina Spătar, fusese reţinut ieri noapte pentru 24 de ore, după ce peste 80 de poliţişti au efectuat percheziţii în București și Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală în care sunt vizate persoane și societăți din domeniul serviciilor de pază și securitate.

Una dintre firmele vizate de anchetă, Shelter Security, aparține omului de afaceri Alin Ionescu, soțul cântăreței Cristina Spătar.
Polițiștii au efectuat percheziții și la domiciliul acestuia.
Potrivit unor surse citate de mediafax.ro, Ionescu și-ar fi convins mai mulți angajați și prieteni să înființeze firme, controlate în realitate tot de el, iar între acestea și Shelter Security ar fi fost încheiate mai mult tranzacții fictive de prestări servicii.
foto: puterea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anonim 01 Oct, 2014 09:33 Verificati ce ati scris aici: "OMUL DE AFACERI ALIN IONESCU, SOŢUL CÂNTĂREŢEI ALINA SPĂTAR", pentru ca apoi sa scrieti:"..omul de afaceri Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar" ADMINISTRATOR ZIUA DE CT: Multumim de sesizare.