Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

N-au ascultat de somatii, n-au scapat nici de buldoexcavator Primaria Ovidiu a demolat doua curti construite abuziv pe domeniul public

ro

12 Aug, 2010 02:01 1697 Marime text

Primăria oraşului Ovidiu a intervenit astăzi, pentru demolarea unor garduri construite abuziv pe domeniul public de către două familii ce locuiesc pe strada Poiana.

Primarul Dumitru Bocai ne-a declarat că deşi s-a lăsat cu înjurături la adresa sa, este mulţumit că s-a rezolvat o situaţie ce dura încă de pe vremea fostului edil al oraşului. Pentru ca lucrurile să nu degenereze, reprezentanţii primăriei s-au deplasat la faţa locului însoţiţi şi de reprezentanţi ai Jandarmeriei, Poliţiei Comunitare, Poliţiei Locale. Autoritatea locală a apelat la o firmă specializată în demolări şi s-a intervenit pentru desfiinţarea împrejmuirilor cu un buldoexcavator. Primarul a adăugat că deja pe str. Poiana existau vecini ai familiilor Boiu şi Spiridon care voiau să-şi lărgească şi ei incinta pe domeniul public: „Mi-au zis că dacă vecinul poate, ei de ce nu pot?". „Aceste familii şi-au cumpărat casă, dar fără curte şi s-au gândit să-şi facă o curte pe domeniul public. Au împrejmuit cu gard spaţiul verde, până la stradă, ocupând astfel, 120-130 mp fiecare. Este o situaţie de pe vremea fostului primar. Noi în acest timp le-am adresat somaţii şi chiar au fost amendaţi, dar fără niciun rezultat. A trebuit să intervenim pentru intrarea în legalitate. Am redat terenul domeniului public, pe care nici primăria nu are voie să-l ocupe cu vreo construcţie", a subliniat primarul oraşului Ovidiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • albert 13 Aug, 2010 08:37 BRAVOO MITICA BOCAI!!! FANE TIGANU E DUS!!!ARE DATORII MARI LA ORAS