Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momentul adevărului Mâine vor fi afişate rezultatele finale ale bacalaureatului

ro

12 Jul, 2012 14:04 836 Marime text

Mâine, cei 2.000 de candidaţi constănţeni, care au depus contestaţii, fiind nemulţumiţi de notele primite la probele scrise ale bacalaureatului, vor afla rezultatele finale.

Conform Metodologiei, Art. 73 - (1) „Pentru lucrările care au primit iniţial note cuprinse între 4,50 - 4,99, inclusiv notele de 4,50 si 4,99, sau o notă cel puţin egală cu 9,50, nota definitivă este nota acordată de către comisia de contestaţii.
(2) Pentru lucrările care au primit iniţial, la comisia din centrul zonal de evaluare, alte note decât cele menţionate la aliniatul (1), nota definitivă este nota acordată de comisia judeţeană de contestaţii/a municipiului Bucureşti, dacă între nota iniţiala şi nota acordată la contestaţii se constată o diferenţă de cel puţin 0,50 puncte. Dacă diferenţa dintre cele două note este mai mică de 0,50 puncte, nota definitivă este nota iniţială, acordată de comisia din centrul zonal de evaluare.
(3) Nota definitivă, acordată în conformitate cu procedura menţionata la alin. (1) si (2), nu mai poate fi modificată şi reprezintă nota obţinută de candidat la proba respectivă". 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii