Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor se întâlnește cu psihologii militari. Ce subiecte vor fi analizate

ro

05 Feb, 2018 18:25 1402 Marime text
La invitația ministrului apărării naționale, Mihai Fifor, marți, 6 februarie, începând cu ora 8.30, va avea loc, la Palatul Cercului Militar Național din București, o întâlnire a psihologilor încadrați în structurile de asistență psihologică ale Armatei României, informează MAPN. 

La activitate, alături de ministrul apărării naționale, vor fi prezenți prof. univ. dr. Ion Dafinoiu, președintele Colegiului Psihologilor din România, și prof. univ. dr. Dragoș Iliescu, secretar general al Asociației Psihologilor din România, președintele Comisiei Internaționale de Testare.

Activitatea, organizată de Centrul de investigații sociocomportamentale al MApN, își propune o radiografie a problemelor actuale cu care se confruntă sistemul de asistență psihologică pentru militari, precum și perspectivele și soluțiile concrete de dezvoltare, eficientizare și adaptare a asistenței psihologice la standardele și cerințele operaționale impuse de mediul în care acționează militarii armatei române, atât în misiunile de pe teritoriul național, cât, mai ales, în cele din teatrele de operații.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii