Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul Tranca a scapat de inchisoare

ro

02 Mar, 2010 18:48 1050 Marime text

Curtea de Apel Bucureşti l-a achitat, astăzi, pe medicul Răzvan Trancă, cu privire la acuzaţiile de tentativă de omor şi viol, instanţa respingând totodată, cererea de daune morale şi materiale făcută de Andreea Mocanu, pacienta sa. Curtea de Apel Bucureşti a admis apelul Parchetului Tribunalului Bucureşti, dar şi pe cel al medicului Răzvan Trancă şi a respins cererile de schimbare a încadrării juridice.

Instanţa a dispus achitarea medicului pentru tentativa de omor pe motiv că fapta care a fost imputată nu există. Instanţa a obligat-o pe Andreea Mocanu la cheltuieli de judecată de 800 de lei.

În anul 2007, medicul Răzvan Trancă a fost acuzat de viol şi tentativă de omor de către Andreea Mocanu, o pacientă în vârstă de 17 ani, care a căzut de la etajul 6 al blocului unde locuia doctorul.

Colegiul Medicilor din România i-a interzis acestuia exercitarea profesiei medicale pe o perioadă de un an, începând cu luna noiembrie 2007. Totodată, medicului i s-a impus, ca o condiţie pentru reînceperea activităţii profesionale, realizarea unei evaluări de către comisia de specialitate a Colegiului Medicilor.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii