Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manifestări sportive, religioase şi culturale Jandarmii vor asigura ordinea la evenimentele din judeţul Constanţa

ro

05 Sep, 2014 14:34 1613 Marime text
Sfârşitul de săptămână vine în Constanţa cu o serie de evenimente cultural artistice, religioase şi sportive. Cu această ocazie, echipaje de jandarmi formate din peste 60 de militari vor asigura ordinea publică.
 
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural artistice şi sportive dedicate Zilelor municipiilor Medgidia şi Mangalia. De asemenea, militarii vor asigura un climat liniştit şi duminică, începând cu ora 14.00, la manifestările publice ocazionate de zilele comunei Mihail Kogălniceanu.
 
Mâine, începând cu ora 17.00, în municipiul Mangalia, efective de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de fotbal ce se va desfăşura între echipele ACS Callatis 2012 Mangalia şi Voinţa Snagov, în cadrul Ligii a III-a de fotbal. Duminică, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, jandarmii vor fi prezenţi, pentru asigurarea climatului de ordine publică, la meciul de handbal feminin ce se va desfăşura între echipele CSU Neptun Constanţa şi ASC Corona 2010 Braşov, în cadrul Ligii Naţionale de handbal feminin.
 
Totodată, în perioada 6-8 septembrie, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la ceremoniile religioase dedicate sărbătoririi Hramului Parohiei „Sfânta Maria” din municipiul Constanţa.
 
Jandarmii constănţeni recomandă participanţilor:
-  adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială;
-  respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură;
- acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii