Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contravenții surprinse de polițiști în județul Constanța. S-a lăsat cu avalanșă de amenzi în week-end (FOTO)

ro

10 Mar, 2024 14:50 479 Marime text

Sursa foto: IPJ Constanța




 
  • În perioada 8-10 martie a.c.,  polițiștii au intensificat acțiunile specifice, peste 670 de polițiști acționând, în județul Constanța, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, desfășurarea unui trafic rutier în siguranță și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, potrivit IPJ Constanța.
 
Conform sursei menționate, dispozitivele au fost suplimentate, în vederea asigurării climatului de ordine și siguranță publică în acest sfârșit de săptămână, în județul Constanța, la activitățile desfășurate participând polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
 
Au fost desfășurate, în sistem integrat cu jandarmii, aproximativ 140 de acțiuni, în localitățile din județ. Astfel, au fost legitimate peste 1.200 de persoane și au fost verificate aproximativ 700 de vehicule.
 

„În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 603 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, dar și pentru alte abateri”, spun polițiștii constănțeni.
 

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 291.000 de lei.
 
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 46 de permise de conducere și au fost retrase 22 de certificate de înmatriculare.
 
Citește și
Razie a polițiștilor în județul Tulcea. S-au aplicat peste 70 de sancțiuni și au fost reținute permise
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii