Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IJJ Constanța despre suspectul de trafic de droguri depistat la Medgidia

ro

26 Mar, 2024 16:47 751 Marime text
Foto: IJJ ConstantaIeri, 25.03.2024, în jurul orei 21:00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflați în timpul unei misiuni de patrulare în gara din municipiul Medgidia, au observat un tânăr al cărui comportament le-a atras atenția.
 
Potrivit IJJ Constanța, din cauza comportamentului suspect al tânărului, jandarmii l-au abordat pe acesta, l-au legitimat și ulterior l-au controlat corporal.

„Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când au găsit asupra bărbatului patru pachete învelite în plastic, în interiorul acestora fiind peste 100 grame de muguri vegetali de culoare galben-verzuie cu miros specific.
 
Persoanei în cauză i s-au întocmit de către jandarmi acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar apoi, împreună cu substanțele găsite asupra lui, a fost predată către organele abilitate de lege în acest sens, pentru continuarea cercetărilor“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Constanța.

 Citește și. 

Județul ConstanțaBărbat bănuit de trafic de droguri, cercetat de polițiști și procurori! Ce au găsit oamenii legii asupra suspectului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii