Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:31 26 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manifestări la Constanța cu prilejul Centenarului Marii Uniri. Programul evenimentului

ro

24 Nov, 2018 11:46 1357 Marime text
Primăria Municipiului Constanța, împreună cu Instituția Prefectului Județul Constanța și Comandamentul Flotei, invită constănțenii să participe la manifestările prilejuite de sărbătorirea Centenarului Marii Uniri.

Ca în fiecare an, evenimentele dedicate Zilei Naționale a României vor începe la ora 09:00 cu depuneri de coroane la Monumentului Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central.

 
Urmează apoi, începând cu ora 11:00, o paradă a forțelor armate. Defilarea cu tehnică specializată și plutoane de militari va avea loc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Monumentului Eroilor Independenței din parcul Casei de Cultură a Sindicatelor.
 
De la ora 12:00, participanții vor avea ocazia să admire o expoziție de tehnică militară și armament. De asemenea, la aceeași oră, va avea loc prezentarea noilor autobuze ale municipiului Constanța.
 
Primăria Municipiului Constanța va oferi celor prezenți la eveniment 5000 de stegulețe tricolore.
 
Tot sâmbătă, 1 decembrie 2018, Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Public de Asistență Socială, îi așteaptă pe constănțeni la o porție de iahnie cu cârnați și la un spectacol susținut de artiști îndrăgiți. 
 
Între orele 11:00 – 16:00, cetățenii sunt invitați la o porție aburindă de fasole în corturile special amenajate în cinci zone din oraș:
 
Parcul Tomis II;
Piațeta Badea Cârțan – Clubul Pensionarilor;
Zona CET –Clubul Pensionarilor;
Parcul de la Gară;
Piațeta Far;

Ti-a placut articolul?

Comentarii