Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La audierile în dosarul privind șantajarea lui Mircea Băsescu a fost chemat și un om de afaceri din Drăgănești-Olt

ro

15 Jun, 2014 19:20 1649 Marime text
Procurorii DNA Constanţa au început joi audierile în dosarul privind șantajarea lui Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu.

Surse judiciare invocate de EVZ, susțin că nu doar Mircea Băsescu şi Florin Anghel, adus la Constanţa de la penitenciarul Colibaşi au fost audiați joi. În calitate de parte vătămată, declarații a dat şi omul de afaceri Marian Căpăţână, fost președinte al PDL Drăgăneşti-Olt.

Anchetatorii constănţeni DNA ar deţine înregistrări ambientale în care Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, îl ameninţă pe Marian Căpăţână cu formula „îţi bag cuţitul în cap”, în acest fel acesta fiind amenințat să transfere averea sa pe numele fiului lui Bercea Mondial.

Amintim că în data de 2 iunie, Marian Căpăţână, fost preşedinte al PDL Drăgăneşti, a declarat la Antena 3, că el este cel care ar fi intermediat relaţia dintre Mircea Băsescu şi Bercea Mondial și că banii despre care vorbesc rudele interlopului nu erau destinaţi fratelui preşedintelui României, ci erau „pentru el”.

De asemenea, Marian Căpăţână a afirmat că banii primiţi de la Bercea erau pentru „o afacere care n-a mai ieşit”.

Amintim că Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, cât și ginerele acestuia, Marius Constantin, sunt cercetaţi într-un dosar de şantaj pentru că i-ar fi solicitat lui Mircea Băsescu suma de 280.000 de euro, ameninţând că în cazul în care nu vor intra în posesia banilor, vor dezvălui informaţii compromităţoare despre acesta şi familia sa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii