Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier la intrare în Eforie Nord. Fratele lui Traian Băsescu, implicat (galerie foto+video)

ro

07 Jun, 2019 10:38 8526 Marime text
Un accident rutier a avut loc, cu puţin timp în urmă, la intrare în localitatea Eforie Nord. Două autoturisme au fost implicate în eveniment. În urma accidentului, două persoane au fost rănite.

Potrivit informaţiile de la faţa locului, în accident este implicat Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte al României, Traian Băsescu. Acesta se afla la volanul unei maşini de teren.

La faţa locului se afla o ambulanţă SMURD.

O persoană a fost transportată la spital.

Potrivit IPJ Constanţa, din primele informaţii se pare ca un bărbat a intors peste marcajul continuu, moment in care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus.

Cele două victime sunt din primul şi al doilea autoturism.

"Am vrut să ies de la fermă să o iau spre Agigea iar doamna m-a lovit din spate", a declarat Mircea Băsescu.

Potrivit SAJ Constanţa, cele două victime sunt conştiente, una are traumatism craniofacial și cealaltă are traumatism cranio-facial și lombar.

UPDATE: Oficial IPJ Constanţa. Cum s-a produs accidentul

În data de 07.06.2019, ora 10:17, un bărbat de 66 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Eforie Nord către Agigea şi ajungând la sera de flori, a efectuat viraj la stânga pentru a întoarce peste marcajul dublu continuu şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de o femeie de 61 de ani.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducatoarei celui de-al doilea auto şi a pasagerului dreapta faţă din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 49 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii