Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Bărbat arestat preventiv după ce a accidentat o fetiţă la Topraisar. Şoferul era băut şi a fugit de la faţa locului

ro

05 Feb, 2018 10:58 1504 Marime text


Polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Topraisar, județul Constanța, bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului.
 
Astfel, la data de 3 februarie a.c., bărbatul în cauză a condus un autoturism pe strada Brândușei, din localitatea Topraisar,  fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta surprinzând și accidentând o minoră, în vârstă de 9 ani, ulterior părăsind locul accidentului.
 
Polițiștii constănțeni l-au reținut inițial pe bărbatul în cauză, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 4 ianuarie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Mangalia care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii