Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Italian urmărit de autoritățile din Germania, depistat de polițiștii români

ro

07 Jul, 2015 14:02 972 Marime text
Un cetățean italian, urmărit internațional de autoritățile judiciare germane, pentru comiterea mai multor înșelăciuni, a fost depistat de polițiștii din Dolj, în urma cooperării polițienești prin Biroul SIRENE – Inspectoratul General al Poliției Române. Italianul, în vârstă de 47 de ani, are emis, pe numele său, un mandat european de arestare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, în cursul anului 2014, prin care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 11.000 de euro și 15.000 de franci.
Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.
Polițiștii l-au condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova unde s-a dispus reţinerea pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Curţii de Apel Craiova, în vederea arestării şi efectuării demersurilor și formalităților necesare pentru extrădare.
Până la finalizarea procedurilor, cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă - Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii