Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ipoteză De ce a ajuns Gigi Becali la închisoare?

ro

05 Aug, 2014 16:42 1907 Marime text
Faptul că Gigi Becali a ajuns să facă puşcărie pare a nu fi deloc întâmplător, pentru superstiţioşi. Omul de afaceri a încălcat, se pare, ultima dorinţă a tatălui său, care l-a avertizat să nu intre în politică şi să nu devină lacom, în caz contrar urmând să intre în puşcărie, in formează România Tv.

Becali a vorbit mereu despre tatăl său ca despre o "icoană", dar se pare că i-a încălcat chiar ultima dorinţă, lăsată cu limbă de moarte: aceea ca fiul său să nu intre niciodată în politică şi să nu devină prea lacom, în caz contrar prezicându-i că va ajunge în puşcărie.
 
"Pe patul de spital mi-a arătat un singur deget şi mi-a spus "O sută". Mi-a completat apoi: "Să nu creşti mai mult de o sută de oi şi să nu intri niciodată în politică! Altfel ajungi la închisoare!". Într-adevăr, sfaturile acestea nu le-am ascultat", mărturisea Gigi Becali în urmă cu câţiva ani, într-un interviu pentru Fanatik.
 
Becali a povestit că tatăl lui era speriat de lăcomia sa şi îi spunea mereu să nu îşi cumpere maşini scumpe, fiindcă va avea probleme: "Tata mă ştia că sunt lacom. De câte ori îi spuneam că vreau să-mi iau Mercedes pe timpul ăla, se enerva, mă înjura şi-mi spunea: "Mă, eşti nebun?! Păi Vizureanu, care-i prim-secretar, merge cu Dacia şi tu... A doua zi după ce intră Mercedesul în curte, mă arestează şi pe mine, şi pe tine!".
 
Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii