Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Șeful ISJ Constanța, Sorin Mihai, totul despre reîntoarcerea copiilor în clase!

ro

02 Nov, 2021 14:05 3753 Marime text

 
  • Școlile se vor redeschide la data de 8 noiembrie 2021, ipoteza de bază de la care se pleacă privind modalitatea de deschidere fiind prezența fizică, potrivit lui Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.
  • Profesorul Sorin Mihai, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, este invitatul emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 3 noiembrie, de la ora 14.00.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
 
Elevii se vor reîntoarce la școală luni, 8 noiembrie 2021, ipoteza de bază de la care se pleacă privind modalitatea de deschidere a școlilor fiind prezența fizică, a anunțat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, într-o declarație de presă susținută la începutul acestei săptămâni.
 
În acest context, părinții așteaptă sfârșitul vacanței și începerea școlii cu prezență fizică, dar și anunțarea măsurilor de prevenție pe care elevii, mici și mari, dar și cadrele didactice vor trebui să le respecte.
 
Profesorul Sorin Mihai, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, este invitatul emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 3 noiembrie, de la ora 14.00.
 
Inspectorul general va vorbi despre ipoteza de bază privind modalitatea de deschidere a școlilor după vacanță, despre măsurile de prevenție, gradul de vaccinare privind cadrele didactice, precum și alte subiecte ce au legătură cu reînceperea activității școlare.
 


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii