Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment. Incendiu violent pe Șoseaua Mangaliei din Constanța. Două mașini în flăcări. Intervin pompierii (galerie foto+video)

ro

18 Jan, 2019 13:47 13785 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați în această după amiază să intervină pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins un autoturism parcat pe Șoseaua Mangaliei din Constanța, în zona magazinelor Staer și Carefour Market. 

Din primele informații focul s-a extins și la altă mașină parcată în apropiere. Este vorba despre un autoturism Dacia Logan și un Hyundai. 

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Port al ISU Dobrogea. 

Una dintre mașinile afectate aparține unei firme de pază din Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cris 20 Jan, 2019 12:49 Mulțumesc domnului in bluza albastra,care se vede in cadrul indepartat!Singurul care a incercat sa -mi salveze mașina ,insa era prea tarziu....si-ar fi pus viața in pericol.Ceilalti....comentau si filmau....
  • Pompieri amatori 18 Jan, 2019 16:37 dintr-un echipaj de 5 pompieri se vede unul cu furtunul in mana si unul care se plimba, in conditiile in care incendiul se extindea rapid. nu va suparati , unde era restul echipajului?