Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Holi One Color Festival, evenimentul care a dat nuanţe vesele întregii lumi, vine la Constanţa (video)

ro

27 May, 2014 06:46 2812 Marime text
Inspirat de festivalul Holi din India, dar nu legat direct de el, festivalul Holi One Color a cucerit mapamondul şi, începând din acest an va deveni tradiţie şi în România, scrie pe portalul său iconcert.ro. Mii de oameni uniţi în dansuri colorate, ritmuri vibrante, spectacole artistice şi stimulări vizuale, vor înveseli petrecerea anului.
DJ-i locali şi internaţionali evidenţiază magia culorilor şi efectul acestora asupra participanţilor, învăluindu-i cu sound-urile electro. Punctul culminant al evenimentului este reprezentat de numărătoarea inversă şi de lansarea în aer de pudră colorată, atmosfera devenind incendiară. Culorile vedetă: pink bikini, green planet, blue lagoon, yellow sunrise, juicy orange şi violet secret.
Acestea sunt ingredientele celui mai colorat eveniment intercultural al lumii, amestecându-le obţinem reţeta petrecerii istorice. Toţi participanţii trebuie să poarte doar haine albe.
Holi este un festival de primăvara originar din India simbolizând victoria mistică a binelui împotriva răului şi se petrece în ultima zi cu luna plină (Purnima) a lunii Phalguna în februarie sau martie, scrie pe portalul holiromania. Este unul dintre cele mai vechi festivaluri din India, dar cu siguranţă este cel mai plin de culoare. În aceasta zi nu exista bariere de vârstă, gen şi statut social.
La Constanţa, Holi va veni, pe 9 august, în zona Kudos-Beach din Staţiunea Mamaia.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii