Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir, despre moțiunea de cenzură „Desparte apele în politica românească și arată cine doreşte cu adevărat schimbarea lui Victor Ponta”

ro

29 Sep, 2015 12:18 948 Marime text
Copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal (PNL), deputatul Gheorghe Dragomir, consideră că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD este cea care „desparte apele în politica românească și arată cine dorește cu adevărat schimbarea lui Victor Ponta din funcția de premier și intrarea României pe un făgaș normal, în rândul statelor civilizate, și cine îl susține în continuare în mod egoist, în detrimentul României”.

Potrivit declarațiilor parlamentarului liberal constănțean, România este singura țară din lume în care există un prim-ministru inculpat trimis în judecată, aflat încă în funcție. „Situația actuală, cu un premier trimis în judecată, compromite o națiune întreagă. În orice altă țară din Uniunea Europeană premierul și-ar fi dat demisia în momentul următor începerii urmăririi penale, adică acum mai bine de trei luni de zile. Nu mai putem tolera minciuna, corupția și impostura premierului Victor Ponta, un prim-ministru acuzat de fals în înscrisuri și de complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Un astfel de premier nu poate gira bugetul României și nu poate avea pe mână taxele și contribuțiile cetățenilor. De aceea, în numele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, îi solicit premierului Victor Ponta să nu mai piardă timpul și să-și dea demisia din fruntea Guvernului”, afirmă Gheorghe Dragomir.

De asemenea, parlamentarul PNL face un apel către toți parlamentarii de Constanța să voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta. „Adresez tuturor parlamentarilor din Constanța, indiferent de formațiunea politică din care fac parte, rugămintea ca împreună să punem capăt astăzi, în al doisprezecelea ceas, situației rușinoase în care ne aflăm. Fac un apel public și vă rog să nu stați în bănci și să vă exprimați democratic votul, pentru a nu face România de râsul Europei. Votul de astăzi îl veți acorda pentru sau împotriva decenței, corectitudinii și responsabilității în exercitarea funcției publice. Numai așa puteți dovedi că interesul României este mai important decât interesul PSD de a guverna oricum”, a conchis deputatul liberal Gheorghe Dragomir. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii