Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul primar Ion Soare, actualul viceprimar al comunei Cogealac

ro

20 Aug, 2010 15:15 1519 Marime text

Cei nouă aleşi locali prezenţi astăzi la şedinţa de consiliu Cogealac l-au desemnat astăzi, cu unanimitate de voturi, pe fostul primar al comunei Ion Soare în funcţia de viceprimar.

Acesta a preluat şi atribuţiile primarului şi viceprimarului suspendaţi, Mihai Dore, respectiv Hristu Cati. Din cele cinci puncte aflate pe ordinea de zi, două - referitoare la demiterea actualului viceprimar suspendat şi alegerea celui care îl va înlocui - nu au fost semnate de secretarul comunei, Lenuţa Delcea, pe motiv că viceprimarul ar fi trebuit ales din rândul consilierilor şi nu pus si ca la momentul in care consilierii au depus convocatorul cu ordinea de zi - la inceputul saptamanii, viceprimarul nu era suspendat. Secretara ar fi precizat că Prefectura Constanţa îi va da dreptate în ceea ce priveşte ilegalitatea celor două hotărâri de CL.

Vom reveni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • geo 24 Aug, 2010 15:33 V-ati atins scopul dle prefect! Felicitari! Impreuna cu hotul de Soare care nu se mai satura va veti descurca mult mai bine! Sa va fie rusine pt ca faceti echipa buna cu gasca de hoti din toate structurile judetului Constanta inclusiv cu cei din primaria Cogealac! (Chitu Dore = curva cu doua fete)
  • c.neagoe 20 Aug, 2010 15:09 Asa trebuia sa se intimple ! liberalul Soare este asociat cu firma CEZ , dar prefectul se va face a nu observa .Afirmatia corecta a doamnei secretare (cred ca o va restructura viceprimarul interimar Soare , pt. asta ),arata fratia la bani a PSD si PNL , arata, ca cei arestati sunt detinuti politici prin complicitatea PSD-PNL , prefectului ,presedintele consiliului judetean ,parchetului care ancheteaza cazul Cogealac ,a unui judecator (?) ,a unor sau cel putin a unui ministru , deci UN SISTEM MAFIOT ce include si doua partide indragite de electorat.Felicitari domnule consilier Fintina , implicit punctual PDL-ului , care ai renuntat senin la vre 50000 de euro ,preferand sa ramaneti onest .Oare SRI-ul a prezentat domnului presedinte , primului ministru , ministrului administratiei si internelor ,un raport? Pe domnul Videanu ,nu trebuia ,stie f. in amanunt situatia .