Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Continuă procesul de reabilitare a carosabilului pe strada Micșunelelor, tronsonul cuprins între străzile Mugurului și Amurgului

ro

29 Mar, 2024 10:10 412 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța

După ce zona carosabilă a fost recondiționată cu asfalt pe tronsonul cuprins între strada Mugurului și aleea Pandurului, echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului pe porțiunea cuprinsă între aleea Pandurului și strada Amurgului, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total, până la ora 16:00. După finalizarea procesului de asfaltare a carosabilului vor fi aplicate marcajele rutiere, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 

„Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a permite accesul utilajelor.
 
De asemenea, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări”, a încheiat sursa citată.
 


Citește și.
OIL Terminal SA investește în Portul Constanța. Compania va construi un rezervor în vecinătatea Danei 67
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii