Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost deputat, condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare

ro

23 Feb, 2015 21:19 1342 Marime text
Fostul deputat Mihai Radan, reprezentant al Uniunii Croaților din România, a fost condamnat definitiv, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, informează Agerpres.

Astfel, magistraţii au respins azi apelul fostului deputat și au menținut decizia instanței de fond din 25 ianuarie 2014, prin care fostul deputat a primit un an de închisoare cu suspendare.

Ancheta în acest caz a fost deschisă de Parchetul General în urma unei sesizări depuse de Agenția Națională de Integritate în noiembrie 2011.

Potrivit ANI, Mihai Radan a propus și avizat în calitate de deputat angajarea, în perioada 17 octombrie 2006 — 15 decembrie 2008, în cadrul biroului său parlamentar — Circumscripția electorală nr. 11 Caraș-Severin, a fiului său, Liubomir Mile Radan, în funcțiile de referent, respectiv șef cabinet, precum și a nurorii sale, Elena Radan, în funcția de consilier.

Totodată, în aceeași perioadă, Mihai Radan a încheiat cu soția sa un contract civil având ca obiect prestarea de către aceasta a unor activități remunerate de Camera Deputaților.

Sursa foto:ziuanews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii