Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Două accidente în acelaţi timp. Două victime

ro

04 Feb, 2015 19:30 1480 Marime text
Serviciul Rutier Constanţa informează că, în urmă cu puţin timp, au avut loc două accidente rutiere, ambele pe strada Soveja, lângă Galeriile Soveja.Din primele date, două persoane au fost rănite. Nu se cunoaşte starea acestora.


UPDATE, ora 21.55

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa transmit că, primul incident rutier a avut loc la ora 19.17, când un bărbat de 38 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Soveja din Constanţa, pe banda nr. 2, dinspre strada Baba Novac către bulevardul Tomis. Ajungând la marcajul pietonal din dreptul magazinului PROFI, a surprins şi accidentat un bărbat de 83 de ani, din Constanţa , care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto.

Al doilea accident a avut loc la aceeaşi oră, 19.17, când o femeie de 39 de ani, din Constanţa a condus un autoturism pe strada Soveja din Constanţa, pe banda nr. 3, dinspre strada Baba Novac către bulevardul Tomis şi ajungând la marcajul pietonal din dreptul magazinului PROFI, a surprins şi accidentat un bărbat, de 61 ani, din Constanţa, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi pietoni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii