Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:13 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA continuă să cureţe România. În ultimele luni, 200 de persoane au trecut prin furcile caudine ale Instanţelor

ro

11 Jan, 2016 17:12 774 Marime text
Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat, în urmă cu puţin timp, bilanţul pentru ultimele două luni: noiembrie şi decembrie.

Astfel, în cursul acestei perioade, în dosare de corupție instrumentate de D.N.A., au rămas definitive 65 de hotărâri judecătorești prin care au fost condamnați 188 de inculpați, dintre care: un prim procuror parchet judecătorie, un judecător, nouă avocaţi, doi executori judecătoreşti, cinci directori de companii şi regie autonomă, un primar oraş, un rector universitar, doi medici, cinci ofiţeri de poliţie, patru comisari de gardă financiară şi cinci lucrători vamali. Pedepsele dispuse de judecători faţă de cei  188 de inculpaţi sunt cuprinse între 11 ani  închisoare şi 1 an închisoare cu amânarea pedepsei, se arată într-un comunicat de presă al DNA.
 
Prin publicarea acestui bilanţ, D.N.A. consideră că  răspunde cerinței de informare a opiniei publice asupra întregului proces penal în cazuri de mare corupție, inclusiv asupra finalității dosarelor trimise spre judecare.
 
                                                                                         
Sursă foto: epoch-times.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii