Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Paşte, la City Park Mall te PAŞTE o recompensă

ro

01 Apr, 2011 21:51 1540 Marime text

Vestitul Iepuras de Paste a hotarat ca toti clientii City Park Mall merita o recompensa pentru toate clipele speciale petrecute alaturi de cei dragi in Mall. Zis si facut! Acum, toata luna Aprilie, la City Park Mall te PASTE o recompensa- daca participi la cel mai nou si interactiv joc- "Oul Surpriza" care iti aduce automat un premiu surpriza.

Toti clientii ce fac cumparaturi de minim 150 ron in magazinele din cadrul City Park Mall si se prezinta in aceeasi zi in Info Desk, primesc pe loc un premiu. Si pentru ca de Paste trebuie sa te innoiesti, City Park Mall te rasplateste cu vouchere de cumparaturi, esarfe, papuci, bijuterii, spalari auto pentru masina ta si multe alte surprize. Pe langa acestea, trei premii a cate 1.000 Euro fiecare asteapta sa fie castigate pentru ca de Paste, sa te bucuri alaturi de cei dragi, de multe lucruri noi la care ai visat.

Nici mici nu sunt uitati. Parintii pot castiga pentru pitici intrari gratuite in spatiul de joaca unde acestia se pot juca si distra cu cei de varsta lor. Iepurasul de Paste va zabovi si anul acesta alaturi de prietenii sai, ce vor sa invete arta incondeierii oualor de Paste intre 18-23 aprilie in intervalul 17-20. In plus, toti copii, vor fi rasplatiti cu oua gustoase din ciocolata.

Iepurasul are si alte ajutoare de nadejde, care incepand cu 1 aprilie, vor incondeia oua gigant de Paste. Elevii Liceului de Arta se vor intrece pe ei insisi pentru a incondeia cele mai magice oua, ce apoi vor fi expuse in City Park Mall pentru ca zeci de mii de constanteni sa simta magia Sarbatorilor Pascale.

Iepurasul nazdravan pregateste si petreceri surpriza la care toti piticii cei cuminti pot participa. Pe scena special amenajata la Liftul Panoramic, Lake Level, d-l Iepurila si ajutoarele sale vor face concursuri, intreceri amuzante si vor oferi clipe de neuitat pentru cei mici.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • joe 01 Apr, 2011 20:27 Nu merge sa fol acelasi cuvant in aceasi propozitie, nici macar in contextul asta. "Ne PASTE ceva" ar fi fost suficient.