Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la primărie Un anunț ce interesează câteva mii de constănțeni

ro

26 Dec, 2014 03:15 2753 Marime text
O înștiințare postată pe pagina oficială de internet a Primăriei Municipiului Constanța spune că ”începând de luni, 22.12.2014 și până cel târziu joi, 30.12.2014 (cu excepția zilelor libere), reprezentanții asociațiilor de locatari/proprietari pot solicita borderourile cu beneficiarii ajutoarelor de încălzire, fie de la adresa de email ajutoareincalzire@primaria-constanta.ro, fie de la sediul Primăriei de pe strada Ecaterina Varga nr. 25 - 27”.

Tot pe această cale administratorii asociațiilor de proprietari sunt rugați să verifice dacă toți solicitanții de ajutor de încălzire figurează în borderou și dacă numărul de camere și numărul de persoane corespunde realității.
De asemenea, administratorii sunt obligați să afișeze la loc vizibil aceste borderouri dând posibilitatea tuturor solicitanților să verifice dacă au fost încadrați în tranșa corectă de venit conform datelor completate în cerere și actelor depuse la dosar.
Eventualele sesizări legate de erori de operare sau neconcordante cu datele din dosar sunt așteptate până cel târziu la data de 06.01.2015.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii