Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:09 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 6 Dans de cartea recordurilor, la Constanţa? Ploaia le încurcă planurile (galerie foto+video)

ro

28 May, 2016 17:53 6262 Marime text


Constănțenii erau așteptați, astăzi, să contribuie la doborârea recordului Guiness Book pentru cel mai mare dans sincron grecesc. Este vorba despre recordul stabilit la data de 31 august 2012, în Grecia. Acolo nu mai puţin de 5.614 de oameni au dansat.


 
Însă evenimentul, ca urmare a condiţiilor meteo, s-a anulat. În urmă cu puţin timp, dansatorii stăteau adăpostiţi în autocare sau la terase.

Prestația constănțenilor ar fi fost jurizată de arbitri Guiness Book.UPDATE 6, ora 22.00
 

„Vă mulţumesc pentru prezenţă, ştiu că am avut nişte probleme cu vremea. Îmi pare rău, dar nu pot verifica recordul pentru că nu e destulă lumină să vă urmăresc pe toţi”, a precizat arbitrul prezent. Lumina reflectoarelor nu era suficientă pentru a confirma oficial recordul, de asemenea, trebuiau respectate şi o serie de reguli pentru confirmarea acestuia. Cu toate acestea, oamenii adunaţi profită de ocazie pentru a se distra şi dansează.

UPDATE 5, ora 21.53

În aceste momente, se intonează imnul României.

UPDATE 4, ora 21.22În aceste momente, se fac pregătiri pentru record.

UPDATE 3, ora 20.51

Oamenii s-a adunat cu mic cu mare. Se pare că, în cele din urmă, va avea loc recordul!

UPDATE 2, ora 18.40

Se face un apel la oameni pentru a se mobiliza, până la ora 21.00, pe plajă. Constănţenii vor să intre în Guinness Book. Arbitra spune că dacă se reuşeşte până la ora 21.00, atunci este de acord.UPDATE 1, ora 18.24

În urmă cu puţin timp, pe Facebook, Traian Anton Antoniadis, preşedintele Comunităţii Elene, a postat următorul mesaj: „Concertul se ţine, dacă ne strângem peste 5615 o chemăm pe doamna arbitru”.
 
În altă ordine de idei, Poliţia locală pune caracatiţe în zona Plajei Modern.
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 


Ti-a placut articolul?

Comentarii