Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum rămâi cu pagubă de o sută de lei Reguli noi în parcarea magazinului Kaufland Constanţa

ro

09 Jul, 2014 01:12 5551 Marime text
parcare kaufland constantaÎn curând, în parcarea magazinului Kaufland Constanţa, vor fi instalate bariere de acces.
 
Anunţul este făcut prin fluturaşi care sunt prinşi de ştergătoarele maşinilor (vezi foto).
„Dorim să vă informăm că, începând cu luna iulie, căile de acces în parcarea magazinului Kaufland Constanţa, strada 1 Decembrie 1918, numărul 21 vor fi prevăzute cu bariere, scrie pe flayer-ele în cauză.
„Prin această măsură dorim să venim în întâmpinarea necesităţilor dvs, încercând eliminarea inconvenientelor cauzate de lipsa locurilor de parcare, asigurând tuturor clienţilor locuri de parcare suficiente, indiferent de intervalul orar sau de ziua din săptămâna în care dvs vă aflaţi la cumpărături în incinta magazinului", îşi motivează conducerea Kaufland intenţia.
La accesul în parcare clienţilor li se eliberează un tichet cu valabilitate de 90 de minute (1,5 ore), perioadă gratuită de staţionare pentru clienţii Kaufland.
După care se percep tarife staţionare suplimentare, diferenţiate pe ore:
  • 07.30-23.00-10 lei/oră (tarifarea se face la intervale de 15 minute)
  • 23.00-07.30-1 leu/oră.
Achitarea taxei de parcare se face la automatele de taxare.
 
Vor fi şi probleme
 
Dacă perioada de staţionare depăşeşte 90 de minute, înainte de a părăsi incinta parcării, posesorul tichetului de parcare va introduce tichetul în automatul de plată.
Pe baza codului de bare automatul va recunoaşte perioada în care autoturismul a staţionat în interiorul parcării şi va calcula şi afişa suma de plată pentru perioada de staţionare.
Dacă perioada de staţionare nu depăşeşte 90 de minute, ieşirea se va face pe la terminalul de ieşire, introducând tichetul în terminal, fără a trebui să fie introdus tichetul în automatul de plată.
Iată şi avertismentul conducerii Kaufland: În cazul în care nu se aşteaptă eliberarea tichetului, sau acesta nu se va prelua în terminal, ori se va pierde, nu se va putea părăsi parcarea, pentru aceasta fiind nevoie de solicitarea unui alt tichet.
Acest lucru se poate realiza prin intermediul automatului de parcare, respectiv prin plata a o sută de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii