Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Zona Kaufland. Carambol rutier în municipiul Constanța. O victimă. Este implicat un autocar (galerie foto+video)

ro

27 Jan, 2018 20:02 8372 Marime text
Un accident de circulație a avut loc, în urmă cu câteva minute, pe bulevardul 1 Decemmbrie 1918, în municipiul Constanța, Zona Kaufland.
 
Potrivit primelor informații șoferul unui autoturism, marca Chevrolet, a încercat să scoat mașina din parcare, moment în care a fost lovit de  lovit de un autocar care circula regulamentar.

În urma impactului autoturismul a fost proiectat în alte două mașini care se aflau parcate regulamentar.

O victimă a refuzat transportul la spital fiindu-i asigurată asistența medicală de specialitate la fața locului.

Sursa foto si video: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Catalin 29 Jan, 2018 11:25 Am zgariat usor doar un autovehicul marca Dodge dupa care am oprit, pt. ca nu imi mai mergeau franele si directia, in balustrada unui vopac. Al3lea argument e acela ca sotia, victima accidentului e in stare fizica foarte buna, faptul pt care a fost urcata in salvare este socul survenit in urma accidentului. Multumesc frumos pt ca m-ati ascultat!
  • Catalin 29 Jan, 2018 11:22 Eu sunt posesorul autovrhiculului Chevrolet. As dori sa adaug cateva precizari, ca sa fie clar: eu am fost lovit , in incercarea mea de a evita un alt autovehicul care venind din spate, sensul meu de mers, mi-a taiat calea, moment in care am virat brusc stanga in fata autocarului. A2a prezicare e legat de faptul ca nu am fost ''proiectat'', ci mai bine zis impins, dar pt ca in urma socului mi-am pierdut pentru o secunda cumpatul....