Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțean surprins de jandarmi în timp ce încerca să vândă mai multe pliculețe cu canabinoizi (video)

ro

09 Jan, 2013 13:38 2077 Marime text
Un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, în zona Scapino, a observat un bărbat care, la vederea militarilor, a început să se agite şi a închis în grabă o cutie metalică. A fost somat, a luat-o la fugă şi a fost prins după aproximativ 30 de metri.
Asupra acestuia jandarmii au găsit o cutie metalică în care se aflau trei pungi cu gramaje diferite, nouă pacheţele porţionate pregătite pentru consum, cu miros suspect, aproximativ 9 grame de canabinoizi, foiţe şi filtre pentru ţigări, două foiţe de staniol de culoare aurie, toate pentru vînzare, şi un cântar de culoare gri. Prima oară bărbatul a declarat că nu ştie ce se află în cutie, că o altă persoană i-a lăsat-o, pentru ca într-un final să spună că deţinea substanţele pentru consumul propriu.
Lui Viorel T., de 34 ani, din Constanţa, i-au fost întocmite actele de constatare a faptelor. Documentele şi substanţele descoperite asupra lui vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii