Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetătorul ştiinţific Sorin-Marcel Colesniuc este noul director al Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa (document)

ro

16 Feb, 2018 15:03 3868 Marime text
Noul director al Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa (MINAC) este cercetătorul ştiinţific dr. Sorin Marcel Colesniuc.

Conform datelor afişate pe site-ul CJC, el a obţinut nota finala 8,86, dupa ce, ieri, la etapa întâi, a obţinut nota 8,73, iar azi, la etapa a doua, 9.00.

Contracandidaţii săi au fost dr. Delia Roxana Cornea, care a primit din partea comisiei de evaluare nota finală 8,21 şi dr. Marian Zidaru, punctat cu 7,18.

În temeiul art. 9 (alin.5) din OUG 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, „este declarat câştigător candidatul care a obţinut cea mai mare medie, cu condiţia ca aceasta să fie minimum 7“.

În cursa pentru postul de director al MINAC au mai intrat Traian Cliante, care a asigurat interimatul la conducerea instituţiei de cultură  până la data concursului, şi Constantin Aurel Mototolea, însă aceştia nu s-au calificat în faza a doua a concursului.

În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul privind rezultatele Concursul de proiecte de management organizat pentru Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.

Potrivit anunţului public privind concursul de proiecte de management pentru Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, „în termen de 24 de ore de la încheierea etapei a doua - aducerea la cunoştinţa candidaţilor, în scris, a rezultatului concursului, şi la cunoştinţa publică a rezultatului concursului prin afişarea acestuia la sediul Consiliului Judeţean Constanţa din bd. Tomis nr. 51, precum şi pe pagina de Internet a autorităţii, după caz.
 
Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţii asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea şi desfăşurarea concursului, la sediul Consiliului Judeţean Constanţa din bd. Tomis nr. 51, în maxim 5 zile lucrătoare de la data aducerii la cunoştinţa candidaţilor a rezultatului concursului.
 
În termen de 24 de ore de la expirarea perioadei în care pot fi depuse contestaţii sau, după caz, de la data soluţionării acestora (maxim 3 zile lucrătoare de la data expirării termenului pentru depunerea contestaţiilor), prin grija autorităţii, sunt aduse la cunoştinţa publică prin afişaj la sediul autorităţii şi al instituţiei, precum şi pe pagina de Internet a autorităţii şi a instituţiei publice de cultură, rezultatul final al concursului, lista nominală a candidaţilor şi alte informaţii de interes public“.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii